2007. április 23., hétfő

Sajtószemle 2007.04.21. NOL (Népszabadság)

NOL
http://nol.hu/cikk/443634/

Divatos titkok és rejtélyek
Szabadkőműves konferencia Budapesten

Népszabadság • Rab László • 2007. április 21.
A Magyar Nagyoriens Szabadkőműves Egyesület több kelet-európai, belga és francia szervezettel közös konferenciát tart ma Budapesten. A tanácskozáson a szabadkőművesség esélyeiről, lehetőségeiről lesz szó. A találkozó vendége lesz a legnagyobb európai szabadkőműves szervezet, a 60 ezer tagot számláló Francia Nagyoriens nagymestere, G. M. Quillardet is.
...
...
Rab László

A cikk teljes közléséhez engedélykérésemre a következő választ kaptam a Népszabadságtól:



A cikk újraközlése teljes szöveggel jogdíjköteles. Ha a figyelmet kívánják felhívni, létesítsenek link-kapcsolatot a NOL-oldalra, azt ingyenesen megtehetik.
Üdvözlettel
Mészáros Julianna
archívumvezető


(mondjuk, a cikkhez az anyag nagyrészét tőlünk kapták, de igaz, hozzájárultak néhány hibával a cikk izgalmassá tételéhez.)


2 megjegyzés:

  1. Sajnos ez ilyen. A sajtófigyelésen rágtak be - azok a cégek a cikkeket ugye pénzért rendszerezik és továbbitják. Gondolták, ők is kapjanak belőle. Aztán szerintem kapacitás nem volt, hogy ezeket a kéréseket felülbírálják. Szerintem az újságíróval kellett volna beszélni.

    VálaszTörlés
  2. szabadkőműves2007. május 4. 10:10

    a 2. COMMENT megegyezik a 3-kal, csak meglepve láttam, hogy a rendszer automatikusan Jászi Oszkár keresztnevével ruházta fel a hozzászólást, ezért töröltem. De semmi nem marad nyomtalan...

    VálaszTörlés